Zeecontainer

Tweedehands zeecontainer kopen

Wij van J. Spapens Trading hebben de beste tweedehands producten voor uw werkomgeving. Onze producten zijn altijd van hoge kwaliteit en wij verkopen deze voor een zacht prijsje. Neem eens een kijkje in onze webshop!


Standaard afmetingen: 20 ft zeecontainer (TEU)

Een zeecontainer is in feite gewoon een grote, metalen kist, die voornamelijk gebruikt wordt voor het transport van losse goederen. De standaardmaat van een zeecontainer heet ook wel TEU. Eén TEU is 20 voet lang, 8 voet breed en 8,6 voet hoog, dat is omgerekend in meters zo’n 6,10 x 2,44 x 2,59. Deze standaard afmetingen zorgen ervoor dat de container zowel via de weg, het water als het spoor kan worden vervoerd, alleen in vliegtuigen zijn de containers over het algemeen wat smaller.

Handig voor tijdelijke opslag

Hebt u spullen die u tijdelijk op moet slaan voor bijvoorbeeld een verbouwing, of wilt u juist een extra opslagplek voor uw spullen? Dan kan een zeecontainer een goede oplossing voor u zijn. In één zeecontainer passen een hele hoop spullen, waardoor u een ruime opslagruimte hebt. Daarbij zijn uw spullen in een zeecontainer goed beschermt tegen de elementen.

Overige afmetingen

Hoewel de standaard zeecontainer 20ft (TEU) is, heb je natuurlijk nog meer afmetingen waar u bij ons aan het juiste adres bent. Heeft u interesse in één van de volgende maten, neem dan contact met ons op.

  • 6ft zeecontainer
  • 8ft zeecontainer
  • 10ft zeecontainer
8ft
10ft

Bekijk hier onze volledige voorraad

Tweedehands producten van J. Spapens Trading

J. Spapens Trading verkoopt tweedehands zeecontainers van hoge kwaliteit. Onze producten zijn vrijwel altijd als nieuw, maar omdat ze al eens gebruikt zijn, kunt u ze voor een mooi prijsje aanschaffen. Bent u op zoek naar een zeecontainer, of wilt u graag eens komen kijken? Neem dan eens contact met ons op. Wij helpen u graag met het zoeken van de juiste zeecontainer voor u!